MOPAR®, TAR HAND OM DIN ABARTH

hp-header

ASSISTANS

Mopar® vägassistans och kundtjänst är tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan.

GARANTI

Mopar® erbjuder: garantitjänster för din säkerhet och ekonomi.

SERVICE

Mopar® planerar i förväg: schemalagd och icke-schemalagd service i skräddarsydda paket.


Iscriviti

Nu har du tillgång till ditt reserverade område där du hittar all information du behöver om din Abarth:  återkallningskampanjer, servicetillfällenas datum, tjänster och mycket mer. Din Abarth kan inte vara i bättre händer.

Merchandising

Upptäck hela sortimentet med produkter och kollektioner som är tillägnade dig och din Abarth.

FRÅN STIL TILL SÄKERHET
 

Upptäck sortimentet med tillbehör och tjänster som är tillgängliga

Kom ihåg att du med Mopar® kan ta hand om både din Abarth stil och säkerhet. Dessutom får då många andra fördelar.

ALL ASSISTANS DU BEHÖVER FÖR DIN ABARTH

Läs mer om alla detaljer för den assistans som Mopar® erbjuder

Kom ihåg: att lita på supporttjänsterna från Mopar®, innebär att få lösningar på alla problem samt att lära sig hur man förebygger dem.

INSAMLING AV UTTJÄNTA FORDON


En vacker dag ska bilen skrotas!
I Sverige lever en bil i genomsnitt ca 17 år, innan det är dags för skrotning. Biltillverkare och bilimportörer lyder under ett producentansvar för uttjänta bilar, d.v.s. man har ett ansvar för att bilen den dag den tjänat ut, ska tas om hand på ett miljöriktigt sätt.
Producentansvaret föreskriver att den uttjänta bilen ska återvinnas till minst 95 procent. Producentansvaret innebär också att uttjänta bilar ska tas emot kostnadsfritt i ett landsomfattande mottagningssystem, BILRETUR. Hitta ditt närmaste mottagningsställe, Klicka här.

Vad som gäller för producentansvaret kan du läsa mer om på BIL Swedens hemsida; Klicka här.

Se också de informationsfoldrar som är framtagna, du finner dem i högerspalten på hemsidan: Se också de informationsfoldrar som är framtagna, du finner dem i högerspalten på hemsidan:

Ett globalt engagemang för att skydda och respektera miljön.
I åratal, har Fiat Chrysler Automobiles utvecklat ett globalt engagemang för att skydda och värna om miljön genom att kontinuerligt förbättra tillverkningsprocesserna och skapa alltmer miljövänliga produkter. För att se till att kunderna får bästa möjliga service, i enlighet med miljöbestämmelserna och EU-direktivet 2000/53, har Fiat Chrysler Automobiles upprättat ett nätverk av insamlings- och skrotcentraler för uttjänta bilar och nyttofordon.

Bil Sweden hemsida